Mon - Sat 08.30 - 20.00. Sunday CLOSED

6 Genius Camping Hacks

2021-03-02 Camping

Kampingu është një nga gjërat më të bukura që mund të bësh ndonjëherë për kaq shumë arsye të ndryshme. Camping ka të bëjë vetëm të gjesh veten në një me natyrën dhe të jesh në gjendje të shijosh në të vërtetë disa nga gjërat më të thjeshta në jetë. Sa më shumë që filloni të shikoni kampe, aq më shumë e kuptoni se do të bëjë mirë edhe për ju! Kampingu në verë krijon kujtimet më të mira. Pavarësisht nëse jeni duke bërë kamping në plazh, fushë kampi apo edhe në oborrin tuaj, të gjithë mund të përfitojnë nga njohja e një ose dy mashtrimeve. Këtu janë 6 hacks kampe për të përdorur përvojën tuaj kampe tjetër!

Mbushni enët e pastra dhe të zbrazëta të qumështit me ujë dhe ngrijeni atë përpara se të niseni në udhëtimin tuaj në kamp. Shtoni kana në frigoriferin tuaj për të kursyer para në akull dhe për të mbajtur ushqimin tuaj të ftohtë për më shumë kohë. Kur të shkrihet mund ta përdorni atë ujë si ujë të pijshëm për familjen tuaj.

Bëni zinxhirët tuaj të lehtë për tu trajtuar duke shtuar një unazë çelësi. Kjo është veçanërisht e dobishme për çantat e gjumit në mes të natës!

Mbështilleni shiritin rreth shishes së ujit ose një elektrik dore për të kursyer hapësirë dhe gjithashtu keni qasje të shpejtë dhe të lehtë në të. Shirit ngjitës është i shkëlqyeshëm për flluska dhe gjithashtu mund të përdoret për të hequr këpushat.

Përfundoni një fener rreth një shishe plastike të errët për të bërë një fener të çastit. Mund të ndriçojë tendën tuaj duke e varur në mes të tendës ose mund ta lini jashtë për ta përdorur natën.

Përdorni patate të skuqura misri si Doritos ose Fritos si ndezje zëvendësuese kur jeni duke ndezur një zjarr. Pjesa e yndyrshme (por e shijshme!) E patate të skuqura ndihmon që zjarri të shkojë shpejt.

Para se të niseni në udhëtimin tuaj vendosni sende të rëndësishme dhe të ndjeshme në qese plastike të veçanta për tu mbajtur të sigurt. Edhe pse telefoni juaj mund të mos marrë shërbim, nëse e sillni në kamping futeni atë në një qese plastike për mbrojtje dhe bëni më të lehtë për tu mbajtur nën kontroll.

Cookies Consent

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more