Mon - Sat 08.30 - 20.00. Sunday CLOSED

office

Çmimet më të lira

Udhëtarët na duan

Agjentë të udhëtimit

Mbështetje e dedikuar

Që nga viti 1988, ne kemi punuar me shumë përkushtim për të fituar besimin e palëkundur të klientëve tanë, duke i mbështetur ata dhe duke bërë që udhëtimet me ne të mbeten ndër përvojat e tyre më të bukura.

Me njohurinë dhe përvojën tonë të gjatë të udhëtimit ajror si dhe bashkëpunimit me shumë kompani prestigjioze ne iu ofrojmë siguri gjatë blerjes së biletave dhe zgjedhje të pafundme të aranzhmaneve.

Sot, jemi pozicionuar si një nga kompanitë turistike më serioze dhe mbulojmë 63% të shitjeve totale në Kosovë, rezultat i cili është arritur falë sinqeritetit dhe angazhimit të vazhdueshëm të stafit.

Prioritet i yni ka qenë dhe do të mbetet që udhëtimi juaj të shoqërohet përherë me buzëqeshje!

Cookies Consent

This website use cookies to ensure you get the best experience on our website.

Learn more